Powered By Blogger

Tuesday, July 12, 2011

Geta Vedeta

     Deunăzi, priveam ştirile de seară PRO TV. Nimic deosebit, accidente, omoruri, violuri, replici usturătoare între politicieni, învinuiri ş.a.m.d.
     Totuşi a fost o ştire care mi-a atras atenţia:
     Geta Burlacu a provocat un mic acident şi se pare că era în stare de ebrietate la volan. „Se mai întâmplă” mi-am zis eu gata să o iert în adâncul sufletului, bine că nu sa comportat ca Victoria Vilnic (http://www.protv.md/stiri/social/soferita-beata-face-show-la-dispensar.html) surprinsă în ipostază similară. Ca mai apoi un domn să ne spună că poliţiştii au lăsat-o să plece, de altfel s-a văzut şi din ştire, pentru că e vedetă. Ea a fost lăsată să urce în maşină „aşa” cum era  şi a  plecat. Aseară expertiza a „dovedit” lipsa alcoolului în sângele şoferiţei.
       Această fază m-a transferat imaginar în trecutul nu prea îndepărtat. Şi anume iarna 2011 când „bravul” nostru primar Dorin Chirtoacă se găsea la volanul unei maşini de curăţit zăpada. Mai ţineţi minte ce s-a întâmplat? Corect, primarul a fost amendat de poliţia plătită din contul primăriei. Plus că jurnaliştii nu s-au sinchisit să-l arate la toate canalele de ştiri. De ce poliţia nu a acţionat la fel în cazul Getei?
     O să-mi spuneţi că e imposibil să fi scăpat fără a le da ceva la „mână”. De acord, dar diferenţa e că amenda lui Chirtoacă s-a dus în fondul primăriei iar cea a Getei în buzunarul ştiţi voi a cui. Şi posibil din banii primarului au fost procurate nişte becuri de iluminare a străzilor, pe când din banii Getei.....

2 comments:

  1. Sti cum e cu egalitatea intre oameni, ca si aia inre caini si catei. Tot asa, daca esti o persoana publica importanta...esti mai egal decat restul. Si sa nu crezi tu ca cineva ia spaga :) , el de fapt a luat un autograf pe vreo doua-trei hartii acolo, sa aiba si de dat la prieteni!

    ReplyDelete
  2. Dar cu egalitatea in fata legii cum ramane ???? sau cu asa idei e hranita "prostimea" ??

    ReplyDelete